Kouwen Oud IJzer is een jonge organisatie die u uitstekend van dienst kan zijn

Bent u op zoek naar een oud ijzerhandel in Tholen waar u voor een goede prijs uw oud ijzer kunt verkopen? Zo ja dan kunt u terecht bij metaalhandel Kouwen Oud IJzer. Wij verzorgen op een professionele manier metaalrecycling. Als een jonge, dynamische organisatie vinden wij het belangrijk om klanten te helpen snel en gemakkelijk van hun oud ijzer en metalen af te komen. Onze organisatie streeft naar flexibiliteit & aanpassingsvermogen om zo goed mogelijk onze klanten te helpen.

Oud ijzerhandel in Tholen

Kouwen Oud IJzer helpt u als oud ijzerhandel in Tholen graag

Wanneer u een oud ijzerhandel in Tholen zoekt dan kunt u bij Kouwen Oud IJzer voor een scherpe prijs uw oud ijzer kwijt. Als metaalhandel in Tholen voldoen wij als afnemer aan alle wettelijke voorwaarden voor het afnemen van oud ijzer en metalen. Kouwen Oud IJzer staat klaar om u te helpen met een totaalpakket van diensten. Wij helpen u graag met metaalrecycling, demontage, sloop, transport, opslag en verwerking van materialen. Wij werken voor specifieke sloopobjecten samen met gecertificeerde en ervaren onderaannemers. Alles wordt door Kouwen Oud IJzer op de juiste manier verzorgd. Kouwen Oud IJzer houdt alles zo veel mogelijk in eigen hand om zo relatief lage kosten te hebben. Hierdoor wordt de hoogst mogelijke prijzen betaald.

Wij bieden u de beste oplossing

Kouwen Oud IJzer staat altijd voor u klaar. Wij zijn een oud ijzerhandel in Tholen en nemen graag uw metaalrecycling voor onze rekening. U bent welkom om contact met ons op te nemen door gebruik te maken van het contactformulier als u vragen heeft over de verschillende manieren waarop wij u van dienst kunnen zijn.